zondag 2 januari 2011

Hope

Deze maak ik volledig met de hand. De Hope, de naam die deze quilt gekregen heeft, steunt de ALS-liga, deze ziekte is ongeneeslijk, ook mijn schoonvader is eraan overleden.

Het is een volledig pakket dat ik gekocht heb bij 't Dreefhuys. Je moest er maanden voor wachten, gelukkig stond ik op de lijst, en is nu al volledig uitverkocht. De opbrengst van de quiltpakketten gaat volledig naar de ALS-Liga, waar ze onderzoek doen naar nieuwe geneesmiddelen en een cure voor de ziekte. Het metalen doosje waar het pakket in zit.
The metal casing where the kit is in.
This one will be completly handmade. HOPE, the name the quilt got, support the ALS-association. This disease is at this moment still uncurable. My father in law died on it aswell.

It's a full kit I bought at the Dreefhuys, our local quiltingshop. I had to wait months for it to arrive, but luckely I was on the list. It's allready sold out here, so it's a one in a life time chance. The proceeds from this quilt packets will be donated to the ALS-association where they are looking for a cure.

(the English translation is written by Borduurmeisje)

8 opmerkingen:

zenuwpees zei

das ook een hele mooie proficiat

Amarins zei

Wat schitterend en dan ook nog voor dit goede doel, prachtig!
Groeten,
Amarins

Ana Luisa zei

Such beautiful fabric! I'm sure the quilt will be beautiful.
Best wishes for the coming year 2011!

carine zei

jammer dat ik niet op de hoogte was dat er zo een project liep voor A.L.S. , want mijn jongste broer heeft het en is in zijn laatste fase. Toch proficiat met je werk en bedankt in naam van mijn broer om aan het project mee te doen! Carine-Brugge http://patchworkstar.blogspot.com

inge zei

mooie quilt voor een mooi doel!

Guusje, zei

Wat een mooie quilt en wat is hij prachtig en het doel wat eraan vast hangt vind ik ook heel erg mooi.

quilting Jeannet zei

Wat is dit een prachtige quilt, en het verhaal er bij, echt heel mooi.

groetjes, Jeannet

Jo zei

oooh, looks lovely! Happy 2011