vrijdag 16 augustus 2013

geen goed nieuws

ben vandaag om uitslag geweest, en de arts had geen goed nieuws
moet nog spuiten krijgen , maar nu in de hals
ook zou ik niks meer mogen doen dat de hals belast, dus breien haken borduren klossen patchwork en ook de meeste huishoud taken zouden niet meer mogen
daar kan ik eigenlijk niet mee leven
WIIL NOG DINGEN DOEN
lieve groetjes Madammeke

22 opmerkingen:

Pauline zei

Natuurlijk wil jij nog dingen doen, maar als je je nek nu een tijd ontlast, dan kun je later misschien weer normaal doen wat je gewend bent te doen. Het is lastig om verstandig te blijven, vooral als je het al langere tijd moet zijn. Ik wens je van harte een voorspoedig herstel en hoop dat de injecties in je hals je mogen verlossen van je klachten. Heel veel sterkte!

jaimie zei

Hallo,

Oei dat klinkt toch serieus, je hebt maar 1 lichaam, dus wees er zorgzaam voor. Ook al is dat heel moeilijk, ik weet het! Ons verstand wil niet luisteren, maar net vanalles doen, enkel ons lichaam geeft aan, neen toch niet, tot hier gaan we maar en nu rusten. Veel sterkte met braaf zijn :-)

Groetjes, Jaimie

Ineke Hulzebos zei

Dit is niet zo mooi, wens je beterschap en sterkte!

Tania zei

Heel veel sterkte! Maar ik zou zeggen, haal toch ook een "second opnion". 7 jaar geleden kon mijn man geen half uur meer stappen zonder te vergaan van de pijn. Verschillende dokters zeiden dat hij "ermee moest leren leven" en kiné leek de enige oplossing te zijn. Tot hij terecht kwam bij Dr. Hes. Die man heeft hem een nieuwe tussenwervelschijf gegeven. Sindsdien is hij pijnvrij!
Ik weet niet vanwaar je bent, maar Dr. Hes zit in het Middelheim ziekenhuis in Antwerpen.
Echt een aanrader!

Peeters Liliane zei

Niet zo leuk om te horen maar je moet je lichaam de kans geven om te genezen, dus zeker naar de dokter luisteren!
Lieve groet,
Liliane

Tania zei

Ohja, sindsdien hebben we al veel mensen doorgestuurd naar Dr. Hes en ze zijn allemaal super tevreden.

Berkeboom zei

Ik wens je heel veel sterkte. Groetjes Gré

veerle zei

Ik ben op 29 januari van een heel gevaarlijke nekhernia geopereerd (door dr.Speuwers), 30 januari al naar huis en geen pijn meer. Zij is gewoon geweldig! Mijn DH had 6 jaar eerder hetzelfde en is sindsdien perfect in orde. Ik kan sinds mijn operatie alles van handwerk doen. Zij was TEGEN infiltraties omdat dit toch maar uitstel van executie is. Hoe jonger je een operatie kan laten doen, hoe sneller ook het herstel. Veel beterschap!

Greet zei

Och, meisje toch, wat een domper. Vooral dat je bijna niets meer mag doen. Ik wens je heel veel sterkte en een spoedig herstel!

Corina zei

Heel veel sterkte, luister naar je lichaam.

Yvon (jioya) zei

Heel veel sterkte.

Liefs Yvon.

Anoniem zei

Oei, ik weet niet goed wat ik hierop moet zeggen.... Ik wens je heel veel sterkte en hopelijk komt er een oplossing??? Groetjes Wilma

quiltmarjanneke zei

Ai wat een naar nieuws! Moed niet verliezen, misschien zijn er nog opties? Ik duim voor je en wens je Beel sterkte!

Michelle zei

Wat een nieuws! Misschien inderdaad een idee om een second opinion te halen. Soms krijg je hele andere antwoorden en conclusies! Heel veel sterkte gewenst

paula zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
paula zei

ik ga voor je duimen dat het binnenkort weer beter gaat en dat je weer van alles een beetje mag gaan doen
sterkte Paula

paula zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
paula zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
paula zei

mijn pc heeft kuren en mijn reactie kwam 4 keer sorry

Rita Janssen zei

Je reactie is heel begrijpelijk, volkomen normaal en natuurlijk wil je nog heel veel dingen doen! Is er echt niks meer aan te doen buiten spuiten? Daar zou ik ook niet mee kunnen leven!!!
Heel veel sterkte en houd ons op de hoogte, bloggen kan je toch nog!
Grtjes, rita.

Kantvreugde zei

Heel veel sterkte en beterschap, lieve groetjes Rita.

zenuwpees zei

Ja Linda das zekers geen goed nieuws ,maar het beste is toch naar de dokter luisteren voor het weer erger wordt .Je bent aan van alles bezig en dat wil je afmaken dat begrijp ik wel maar voorzichtigheid is het beste .Als ik je met iets kan helpen laat het maar weten ik doe het met alle plezier Groetjes Marie-Claire